Hvad er SETA?


SETA er et vikar- og konsulentbureau for kompetente seniorer, der enten ønsker at genindtræde på arbejdsmarkedet eller ønsker at prøve nye udfordringer, inden de trækker sig tilbage – primært i deltids- og projektregi.

Hos SETA faciliterer vi kontakten mellem seniorer, der søger arbejde, og virksomheder, der har brug for højt kvalificeret, fleksibel, loyal og erfaren arbejdskraft enten i specifikke perioder, tilknyttet bestemte projekter eller blot som en ekstra hjælp nogle gange om ugen.

Sådan fungerer det

Hos SETA har vi udviklet en portal, der gør det nemt og enkelt for seniorer og virksomheder at finde hinanden. Senioren registrerer sig med sine erfaringer, arbejdspræferencer mv. Virksomheder har så mulighed for at søge specifikke arbejdsområder og herefter komme i kontakt med seniorer med de kompetencer, der matcher virksomhedens ønsker.

Som senior opretter man en profil, hvori der indikeres det ønskede antal arbejdstimer om ugen, geografisk arbejdsområde, jobkategorier, man har ekspertise i, og anden relevant information. Som virksomhed kan man så lave filtrerede søgninger for at finde den helt perfekte kandidat, som man kan tage kontakt til igennem os med henblik på eventuelt jobinterview og ansættelse.

På denne måde sikres det, at man som senior kun modtager relevante jobtilbud baseret på ens egne præferencer, og at man som virksomhed effektivt kan søge efter præcis dem, man ønsker.

For en detaljeret beskrivelse af, hvordan det fungerer fra en seniors synspunkt, samt yderligere informationer og hjælp, se siden Senior.

For en detaljeret beskrivelse af, hvordan det fungerer fra en virksomheds synspunkt, samt yderligere informationer og hjælp, se siden Virksomhed.

Hvad er SETA?

Kontakt

Dit navn (påkrævet)

Din email (påkrævet)

Emne

Besked